loes van der velde

Ervaar de kracht van de stilte

AnyConv.com__Loes+kleiner

loes van der velde

Docent Raja yoga

Mijn naam is Loes van der Velde, bouwjaar 1978 en getrouwd met Paul. Samen zorgen we voor een kras oud katje, Hoelie.

Elf jaar geleden begon mijn yogareis met de basisopleiding op de Yogaschool, waarna als vanzelf de docentenopleiding volgde. Ik behaalde een erkenning in 2010. Met het verstrijken van de jaren kwamen er vele bezigheden en hobby’s voorbij, maar yoga bleef altijd centraal staan.

Ik verheug me erop om in het najaar de Basisopleiding te gaan geven. Tijdens het fysieke deel van de les waarin de houdingen centraal staan, onderzoek ik graag wat een ieder met zijn/haar lichaam kan bereiken binnen de eigen grenzen en die stap voor stap te verleggen. Daarnaast haal ik veel plezier uit het verduidelijken van theoretische lesstof door dit zoveel mogelijk visueel te maken en te koppelen aan het dagelijks bestaan. Overdag ben ik werkzaam als kapper, in mijn vrije tijd vind ik het fijn om mensen te ontmoeten, creatief bezig te zijn en te wandelen in de natuur.

Untitled
800px-YouTube_social_white_squircle.svg

Abonneer je op ons
youtube-kanaal

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden