wouter hofman

Ervaar de kracht van de stilte

wouter hofman

Docent Raja yoga

Niet belast met enige kennis van zaken heb ik in 2013 een informatieavond bezocht van Patrick Ros. Er was direct sprake van een klik en enkele dagen later ben ik gestart met de basisopleiding in Enschede. Dat eerste jaar heeft mij veel gebracht. Met de kennis van de Yama’s en de Niyama’s in de hand kreeg mijn leven opeens een kader waarbinnen ik mijzelf ben gaan ontwikkelen. Mijn vitaliteit nam zienderogen toe, ik had minder slaap nodig en ik begon veel zaken helder te zien. Yoga leert je wat belangrijk is in het leven, dat alles wat je zoekt in jou te vinden is en niet daarbuiten.

Het is lastig om woorden te geven aan dat wat het Yoga proces met je doet omdat dit van binnenuit komt, intuïtief voel je dat dit de goede weg is. Je voelt het aan de vrijheid, de rust en de liefde die toeneemt.

Mijn naam is Wouter Hofman, geboren in 1975. Na de Vrije School gestart op de sportacademie, deze studie halverwege ingeruild voor fysiotherapie en na 5 jaar in het ziekenhuis ben ik zelfstandig ondernemer geworden in de bouw. Inmiddels ben ik de vader van twee prachtige dochters en ruil ik het bouwen aan huizen langzaam maar zeker in voor het  “bouwen” aan liefde.

800px-YouTube_social_white_squircle.svg

Abonneer je op ons
youtube-kanaal

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden