Opleiding RAJA YOGA

persoonlijke kennismaking

De kennismaking is er op gericht is om jou een beter beeld te geven van wat Raja Yoga voor je kan betekenen. De docent zal de inhoud van de lessen en het doel van Raja Yoga uitleggen en daarnaast hoor je ook de eigen ervaring van de docent. Natuurlijk is dit ook het perfecte moment om vragen te stellen.

waarom raja yoga

Raja Yoga is de meest oorspronkelijke, meest zuivere vorm van Yoga. Raja Yoga is duizenden jaren oud en nog steeds actueel. Het beschrijft een methode van 8 stappen waarmee je tot op hoge leeftijd een gezonde geest in een gezond lichaam ontwikkelt.

De effecten van de opleiding Raja Yoga

Een gezond lichaam

Door de boefening van Raja Yoga wordt je lichaam sterker, soepeler en over het algemeen gezonder. Eventuele pijn of klachten nemen af.

Rust en helderheid

Door de beoefening van concentratie en meditatie zal je meer rust en helderheid krijgen. Je leven wordt overzichtelijker en zal minder druk en stress gaan ervaren.

Vrijheid en geluk

Waar velen opzoek zijn om geluk buiten zich te vinden ga je door de beoefening van Raja Yoga naar binnen, de plek waar dit geluk altijd al aanwezig was.

echt goede yoga

De beoefening van Raja Yoga zorgt er voor dat je snel op alle gebieden in je leven meer harmonie gaat ervaren. Je merkt dat aan een betere gezondheid, een slank, soepel en sterk lichaam. Je ontwikkelt voldoende zelfvertrouwen en krijgt een heldere blik in de ogen. 

Al onze lessen zijn uitdagend en tegelijkertijd is er een zachte en vriendelijke aanpak en daarmee zijn de lessen geschikt voor iedereen. Onze yogaopleiding spreekt alle onderdelen van jou mens-zijn aan. We leren je om fysiek, vitaal, emotioneel en mentaal in een goede harmonie te brengen. Daardoor zul je weer contact kunnen maken met dat wat daar boven ligt. Dat is de altijd aanwezige rust en liefde in jou. Dat is de kern van yoga beoefening.

Raja Yoga

permanente verbetering

Je wordt overspoeld door coaches, mentoren en trainers. Allemaal beloven ze oplossingen voor de problemen van vandaag. Al die workshops, retraites, reflectiedagen en studies-in-één-dag kunnen je misschien een mooie dag bezorgen. Ze brengen geen structurele oplossingen. We storten ons op korte cursussen die snelle oplossingen beloven voor diepgewortelde persoonlijke problemen. Maar zo werkt het niet. De opleiding Raja Yoga biedt jouw een proces van permanente verbetering. Het proces vraagt om inzet en tijd maar het resultaat is onbetaalbaar en voor altijd.

Prachtige, rustgevende lesruimtes

Kundige, door ons opgeleide leerkrachten

Persoonlijke begeleiding in kleine groepen

Ervaringen van anderen

kom kennis maken!

Meld je gratis en vrijblijvend aan voor een kennismaking.

meer informatie over raja yoga?

800px-YouTube_social_white_squircle.svg

Abonneer je op ons
youtube-kanaal

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden