zwangerschapsyoga

Ervaar de kracht van de stilte

voor een goede bevalling

Video afspelen

Zwangerschapsyoga biedt een goede basis voor de bevalling. Zwangerschap is een periode van groei, niet alleen voor het kindje in je buik maar ook voor jou en je partner. Je kunt hierin van alles tegenkomen: geluk, verrassing, liefde, vertedering, verbazing, maar ook bijvoorbeeld vermoeidheid, vragen, onzekerheid, acceptatie. Onze lessen zwangerschaps yoga begeleiden je in dit groeiproces en geven je de mogelijkheid om al deze facetten te onderzoeken en te leren begrijpen.

Een gedegen voorbereiding voor de bevalling

Een rustige mindset voor een bewuste bevalling

Contact met anderen om ervaringen uit te wisselen

Zwangerschapsyoga ervaringen

een goede basis voor je bevalling

Naast de begeleiding in het eerder genoemde proces, werken we aan het verbeteren en onderhouden van je fysieke conditie, door middel van sportieve rek en strek houdingen, voor ieder lichaamstype geschikt. Samen met de ontspannings- en ademtechnieken levert je dit een goede basis voor de bevalling.

kom naar een proefles

Wacht tot je ongeveer 3 maanden zwanger bent. Je kunt het beste tussen de 3e en 5e maand instappen bij de zwangerschaps yoga lessen. Als na een proefles blijkt dat deze lessen je aanspreken, de kans is groot, kun je direct starten in één van de 3 groepen. Om een goede begeleiding te kunnen geven, vragen we een minimale deelname van 3 maanden. Langer is wenselijk. Zo kun je bewust bezig zijn met de zwangerschap en toewerken naar een goede bevalling.

De kosten voor een 1e proefles bedragen € 10. Graag contant te voldoen, de eerste les. Als dat goed gaat, schrijf je jezelf de week daarop in, bij de administratie. De kosten voor de lessen bedragen € 37,00 per maand vanaf datum inschrijving, De meeste verzekeringen vergoeden de cursus geheel of voor een gedeelte. De Yogaschool is aangesloten bij Livio en de IYF.

Terugkomdag

Terugkomdag, erg leuk! Wanneer de kindjes circa een half jaar oud zijn, is er een terugkomdag gepland. Tijdens deze ochtend of middag is er niets mooiers dan elkaars kinderen te bewonderen, bij te praten. De volgende zaterdagen staan:  16-01-2021 en 22-05-2021. Je krijgt vanzelf een uitnodiging. Daarnaast kun je meedoen aan babymassage.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Meld je aan voor een proefles!