zwangerschapsyoga enschede

Ervaar de kracht van de stilte

voor een goede bevalling

Begin op tijd voor het beste resultaat
Video afspelen

Zwangerschapsyoga biedt een goede basis voor de bevalling. Zwangerschap is een periode van groei, niet alleen voor het kindje in je buik maar ook voor jou en je partner. Je kunt hierin van alles tegenkomen: geluk, verrassing, liefde, vertedering, verbazing, maar ook bijvoorbeeld vermoeidheid, vragen, onzekerheid, acceptatie. Onze lessen zwangerschaps yoga begeleiden je in dit groeiproces en geven je de mogelijkheid om al deze facetten te onderzoeken en te leren begrijpen.

Doe al op tijd mee, want onze lessen werken ontzettend goed. We hebben veel ervaring, meer dan 20 jaar. Niet voor niets verwijzen verloskundigen al vele jaren lang naar zwangerschapsyoga bij De Yogaschool. Begin graag tussen de 12 en 24 weken. Hoe eerder hoe beter, maar niet later. Je kunt terecht op

maandagavond om 18.30, 
dinsdagavond om 18.30, 
woensdagochtend om 9.30 en 
woensdagavond om 18.30. 
Deze lessen worden allen gegeven aan de Lasonderstraat 3.

Er is een extra les op iedere vrijdagavond vanaf 25 mei. 
Vrijdagavond om 18.30 en deze is aan de Lonnekerspoorlaan 88. 

Klik maar voor een gratis proefles.  

Een gedegen voorbereiding voor de bevalling

Een rustige mindset voor een bewuste bevalling

Contact met anderen om ervaringen uit te wisselen

een goede basis voor je bevalling

Naast de begeleiding in het eerder genoemde proces, werken we aan het verbeteren en onderhouden van je fysieke conditie, door middel van sportieve rek en strek houdingen, voor ieder lichaamstype geschikt. Samen met de ontspannings- en ademtechnieken levert je dit een goede basis voor de bevalling.

De meeste verzekeringen vergoeden de zwangerschapsyoga lessen. De Yogaschool is aangesloten bij Livio, NRTO en de IYF.

Lees de blog van de yogaschool over zwangerschapsyoga

kom naar een proefles

Als na een proefles blijkt dat deze lessen je aanspreken, kun je direct starten in één van de 3 groepen. Om een goede begeleiding te kunnen geven kun je starten tussen de 12de en 24ste week van je zwangerschap. Bij een latere aanmelding is het niet meer mogelijk om de hoge kwaliteit te bieden waar de Yogaschool voor staat.

Natuurlijk is de proefles gratis ter kennismaking, bijna iedereen schrijft zich daarna in. De kosten voor de lessen daarna bedragen € 39,00 per maand vanaf datum inschrijving.

 

de docenten

De zwangerschapsyoga lessen worden gegeven door Marijke en Hanneke en Katya en Mascha. Met een hoop warmte en liefde bereiden deze ervaren moeders je voor op een goede bevalling.

MARIJKE

Marijke Kamminga

Marijke Kamminga is getrouwd met Wim en moeder van 3 dochters. Marijke is oorspronkelijk lerares handvaardigheid maar geeft inmiddels meer dan 15 jaar Hatha Yogalessen voor de Yogaschool. Marijke geeft ook Zwangerschapsyoga. Ze doet dit duidelijk, helder en overwogen

Untitled-19

Hanneke Siebert

Hanneke Siebert is moeder van drie tieners, getrouwd met Johan en predikant van beroep. Vanaf september 2018 geeft Hanneke Zwangerschapsyoga  op woensdagavonden. Dit doet ze met een flinke dosis humor, warmte en liefde. Je bent in goede handen bij Hanneke.

Untitled

Katya Huber

Katya Huber is geboren in 1991. Getrouwd en samen gezegend met 2 kids. Tijdens haar werk in de reguliere gezondheidszorg kwam ze er al gauw achter dat er nog een stuk miste. In 2015 kwam Raja Yoga op haar pad. Sinds kort geeft Katya ook Zwangerschapsyoga.

Mascha

Mascha Ros

Mascha is getrouwd met Patrick en moeder en opvoeder van 3 zoons. Mascha doet veel administratie voor de Yogaschool, ze geeft inmiddels meer dan 20 jaar Raja Yogalessen, Hatha en zwangerschapsyoga voor de Yogaschool. Mascha geeft ook babymassage. 

filip-mroz-oko_4WnoM98-unsplash

Nieuw leven

Het is en blijft prachtig. Onze lessen worden hogelijk gewaardeerd. Er is goede belangstelling en daarom zijn er extra lessen zwangerschapsyoga vanaf vrijdag 25 mei en verder.  Parkeren is overigens makkelijk op de grote parkeerplaats aan de Roomweg. Fietsen kunnen voor de panden staan.

Elke-e1666439785708

Elke Muijs

Je kunt na de zwangerschapsyoga door met Moederschap en Balans. Deze les wordt gegeven door Elke. Nu nog op de donderdagochtend gaat deze les over naar de avond vanaf juli 2023.

Terugkomdag

De volgende terugkomdag is op: 23 september 2023

Wanneer de kindjes circa een half jaar oud zijn, is er een terugkomdag gepland. Tijdens deze ochtend of middag is er niets mooiers dan elkaars kinderen te bewonderen, bij te praten. Je krijgt vanzelf een uitnodiging. Daarnaast kun je om de zoveel tijd eens meedoen aan babymassage.

ervaringen van anderen

We hebben in de loop van de tijd veel geboortekaartjes en positieve reacties gekregen van de deelnemers. Je kan de ervaringen en geboortekaartjes zien op de ervaringen pagina.

Meld je aan voor een proefles!

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden