aangesloten bij

Ervaar de kracht van de stilte

nrto: Nederlandse Raad voor Training en opleiding

De Yogaschool is als Opleider sinds dit voorjaar 2022 volledig lid geworden van het NRTO. De NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en opleiding, is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. De NRTO behartigt de belangen van private opleiders in Nederland. De NRTO is gesprekspartner van ministeries, leden van de Tweede Kamer, koepels van het publiek onderwijs, sociale partners, maatschappelijke organisaties als de SER en de Stichting van de Arbeid en de media.

Het NRTO hanteert een stevige selectie aan de poort. Heeft interne commissies gericht op kwaliteitsbevordering en -handhaving. Jaarlijkse betrokkenheid certificerende instellingen.

Met dit keurmerk laten we iedereen zien dat De Yogaschool staat voor kwaliteit en professionaliteit. Je krijgt dit keurmerk niet zomaar. Je zou kunnen stellen dat door deze erkenning van het NRTO onze Raja Yoga opleidingen voldoen aan de hoogste eisen die je als Opleider kunt krijgen in Nederland. Daar zijn we blij mee. Als mensen ons vragen of we erkend zijn, dan is het antwoord: Ja, dat zijn we.

We zijn op dit moment bezig om te voldoen aan de voorwaarden voor het STAP budget, in samenwerking met het UWV en DUO. Zo gauw we daar verder mee zijn maken we dat bekend. Laat ons alvast weten als je probeert om in aanmerking voor het STAP budget. STAP vervangt de aftrek voor studiekosten waar je de voorgaande jaren een beroep op kon doen.

We kunnen ons volledig vinden in de gedragscode van het NRTO. 

We kunnen ons vinden in de algemene voorwaarden van het NRTO. 

800px-YouTube_social_white_squircle.svg

Abonneer je op ons
youtube-kanaal

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden