huisregels

Ervaar de kracht van de stilte

respect

Omdat er verschillende activiteiten in onze gebouwen plaatsvinden, er heel wat mensen wekelijks naar de lessen toekomen, zijn er een aantal huisregels. Als iedereen zich daaraan houdt kunnen we allemaal prettig met elkaar omgaan. Onze gebouwen zijn stilte-gebouwen en meditatiezalen waarin rust en kalmte gerespecteerd dient te worden. Ga respectvol met jezelf en de medecursisten/leerlingen om. Stel jezelf altijd lerend op naar de leerkrachten.

proefles

Voor Hatha Yoga, Zwangerschapsyoga, Karate do voor kinderen en volwassenen is het gebruikelijk om een proefles te volgen ter wederzijdse kennismaking. Kom bij een proefles altijd 10 minuten eerder dan de aanvangstijd. Schoenen en kleding graag achterlaten in de kleedruimte tijdens de activiteit. De cursusruimte zonder schoenen betreden. Draag schone kleding, sportkleding bijvoorbeeld die gemakkelijk zit. Een joggingbroek met T shirt is prima. Alle lessen zijn op blote voeten.Vooral in de zomer de voeten controleren of deze schoon zijn.

mobiele telefoons

Doe mobiele telefoons altijd uit voor de les. Mocht je toch bereikbaar moeten zijn ? Dit ten allen tijde voor de lesaanvang aan de leerkracht doorgeven. Laat waardevolle spullen altijd thuis. Laat sieraden altijd thuis, ze storen bewegingsvrijheid, ze kunnen alleen maar stukgaan. 

zorg en aandacht

Ga met zorg en aandacht om met alle materialen binnen de Yogaschool, leg alles na gebruik weer terug.  Opruimen dient zo te gebeuren dat alles zo wordt achtergelaten zoals het is aangetroffen.

Hou rekening met de buurt bij het verlaten van gebouwen, we bevinden ons midden in woonwijken. Gelieve buiten ‘s avonds laat niet lang na te praten, doe dit in het gebouw zelf.

parkeren

Parkeer de auto’s in de parkeervakken, dus niet op de stoep voor de ingang en huizen zelf. Voor lessen aan de Lonnekerspoorlaan: Je kunt je auto het beste neerzetten op de grote parkeerplaats aan de Roomweg, zet daar ook een eventuele navigatie op. Aan de Lasonderstraat zijn parkeervakken in de straat of in de zijstraten. Hou rekening met de parkeermeter tot 19.00 uur en donderdag tot 21.00 uur.. Aan de Emmastraat kun je je auto voor het pand kwijt, Sluit de auto goed af.

Zet je fiets altijd goed op slot het liefst ook aan de beugels, die we speciaal aan de muur bevestigd hebben. De kans op diefstal is dan minimaal, neem je hele dure fiets niet mee.

Verwarming wordt centraal geregeld door een tijdklok. Geef het – indien nodig – aan ons door of het te koud c.q. te warm was.

bij vragen of klachten

Neem altijd contact op met de Yogaschool bij vragen, klachten, suggesties door te bellen met 053 – 4336887. Mailen kan naar info@yogaschool.nl

Bij urgente calamiteiten direct bellen met alarmnummer 1-1-2. Bel daarna het centrale telefoonnummer van de Yogaschool 053-4336887 of 06 – 50972371

800px-YouTube_social_white_squircle.svg

Abonneer je op ons
youtube-kanaal

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden