locaties

Ervaar de kracht van de stilte

LONNEKERSPOORLAAN 88

Dit nieuwe gebouw bevindt zich in de wijk het Roombeek aan een mooi, parkachtig grasveld met jonge bomen. Deze plek kun je niet missen, van een afstand zie je de letters op de gevel. De Lonnekerspoorlaan is alleen voor voetgangers, fietsers en busverkeer toegankelijk. Auto’s kunnen parkeren bij de parkeerplaats tegenover. Auto’s kunnen het beste vanaf de Lasondersingel de Deurningerstraat richting Deurningen rijden. Bij het eerste stoplicht ga je dan rechts af, de Roomweg in. Na circa 800 m bevindt zich aan de rechter kant een grote parkeerplaats. Zet eventuele navigatie op Roomweg 75. Dan kom je vanzelf bij deze parkeerplaats. Het parkeren is hier gratis. Je ziet dan al de gevel met “De Yogaschool”. Als je dan lopend over het grasveld schuin links aanhoudt bereik je ons pand na circa 50 m. De fiets kun je voor – of aan de zijkant van het pand stallen. Zet je fiets graag goed op slot. Je kunt de fiets aan de beugels aan het pand bevestigen.

lasonderstraat 3a

De Lasonderstraat met 2 mooie grote lesruimten ligt dicht bij de hoofdlocatie. De Lasonderstraat is een zijstraat van de Lasondersingel.

Auto’s kunnen het beste via de Deurningerstraat en via de Lasondersingel het pand bereiken. Parkeren is overdag niet gratis (wel gratis na 19.00 uur, donderdag na 21.00 uur.) Parkeren kan direct voor de deur in de vakken, iets verderop in de vakken of in de Genestetstraat of omliggende straten. 

Fietsen kunnen direct voor het pand aan de beugels op slot worden gezet. Je mag ze ook stallen voor het pand van Sonex aan de overkant. Een dure fiets kan zelfs binnen staan. Gewoon doen. 

emmastraat 147

Dicht bij het centrum: Er zijn twee ingangen – entree 1 en entree 2.

De Emmastraat kun je het beste bereiken via de Westerval en de Parkweg en dan rechts afslaan, de Kortenaerstraat inrijden. Op het eind ga je links en dan sta je voor het pand. Direct rechts is een parkeerplaats. Je kunt daar je auto kwijt.

Op onze eigen parkeervakken staan, rechts naast het pand. Als de parkeerplaats vol is kun je in de Emmastraat in de vakken parkeren of omliggende straten. Let even op dat je je auto niet op het rode fietspad parkeert. Het fietspad altijd vrijlaten.

De fiets kun je aan de zijkant van het pand stallen. Zet je fiets graag goed op slot. Je kunt de fiets aan de beugels aan het pand bevestigen. Bij entree 2 is een kleine fietsenstalling.

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden