bedrijven

Ervaar de kracht van de stilte

YOGALESSEN VOOR UW BEDRIJF

We ondersteunen regelmatig bedrijven en instellingen door onze inspirerende cursussen en workshops op het gebied van Yoga maar ook weerbaarheids trainingen, agressie regulatie trainingen, zelfverdedigingscursussen, coaching, counseling en mediation , Rots en water trainingen en sociale vaardigheids trainingen. We hebben al vele groepen ontvangen in de afgelopen 25 jaar en deze hebben een introductie les ontvangen, of een langer traject gevolgd.

BETER VOOR JE PERSONEEL

Lekker in je vel zitten maakt dat alles veel makkelijker en vloeiender gaat. Dat is te leren. Daling van ziekte verzuim, groter welzijn voor de werknemer en voor de werkgever is het resultaat. Langdurig succes in een bedrijf hangt af van de hoeveelheid harmonie aanwezig in de persoon en organisatie. Als meerdere mensen zich lekker voelen binnen zichzelf, een afdeling of team zeer goed samenwerkt, heeft dat direct invloed op ziekteverzuim. Nog steeds staat ‘stress’ en onderwaardering op nummer 1 als reden van afwezigheid. Daar is genoeg aan te doen. Onze trainingen leren hoe ook uw bedrijf of instelling floreert en succesvol wordt in zeer praktische en relatief makkelijk toepasbare oefeningen, niet veel al te veel tijd vragen, effectief zijn. Trainingen zijn zowel voor midden als hoger kader. De training verdient zichzelf meervoudig terug.

de mogelijkheden

Het kunnen éénmalige workshops zijn, van een dagdeel, het kan ook een meerdaags traject zijn, of over een langere periode. Het beste is om naar onze mooie lesruimtes toe te komen en daar de lessen te ondergaan, de sfeer is dan optimaal, we hebben alle materialen nodig. We kunnen kleine en grote groepen ontvangen. We hebben mooie lesruimtes in Enschede op 5 tot 10 minuten loopafstand van het station. Tevens mooie lesruimte in Oldenzaal, in het centrum. Het is tevens mogelijk om bij ons te lunchen. Natuurlijk uitstekende gebalanceerde voeding, we bereiden het zelf, volledig biologisch.

aantoonbaar succesvol

Onze trainingen kenmerken zich door dynamische werkvormen en praktijksimulaties. Ze zijn enthousiasmerend, afwisselend en krachtig. De trainingen worden op maat gemaakt naar aanleiding van de vraag of de probleemstelling. Onderstaande bedrijven hebben yoga trainingen bij ons gevolgd.

yoga voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op!

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig