moederschap en balans

De weg vinden in het moederschap met behulp van Raja Yoga

je bent of wordt ouder

Je bent of wordt binnenkort ouder, wat mooi. Of misschien wel heel spannend; er komt best veel op jullie af. Je kindje voeden, troosten, begrijpen, verzorgen, steeds beschikbaar zijn, meestal een tekort aan slaap. En dan nog alle veranderingen bij jezelf, in je hormoonhuishouding, in je relaties en je werk-privé balans. Ook zijn er gezinnen die hier bovenop nog te maken krijgen met medische of psychische zorgen, bij henzelf of hun kindje. Die eerste maanden en jaren – het kan behoorlijk intens zijn. Het kan prachtig zijn en soms ook gewoon echt moeilijk en alles er tussenin.

blijf in balans

Deze Yogalessen voor moeders zijn er in de eerste plaats dan ook voor jou, echt voor jezelf. De yogahoudingen en de gerichte ontspannings- en concentratieoefeningen helpen in het verhogen van de vitaliteit en het herstel na bevalling, zwangerschap en/of het kersverse ouderschap. Door steeds opnieuw bij je eigen basis terug te keren, kun je vanuit meer vertrouwen reageren met wat er op je pad komt; En is er sneller een herstel mogelijk in de richting van balans. En daar profiteren ook je kindje, en de eventuele andere leden van je gezin, van mee. Want hoe beter het met jou gaat hoe beter het in het gezin gaat.

Voor alle vrouwen

Deze les is er voor alle vrouwen die in het afgelopen jaar moeder zijn geworden.

moeder geworden

Deze les is er voor alle vrouwen die in het afgelopen jaar (opnieuw) moeder zijn geworden, via ‘welke manier’ dan ook. Als je zelf bent bevallen kan je deze lessen volgen vanaf 6 weken na de bevalling, of 8 weken in het geval van een keizersnede. Neem ook gerust contact met ons op als je kinderen al iets ouder zijn, maar je het idee hebt dat deze lessen ook wat voor jou zijn. De kosten zijn gelijk aan zwangerschapsyoga en zijn 39 euro per maand. 

Elke muijs

De les wordt gegeven op:

  • Dinsdagavond 20.00 tot 21.30 aan de Lasonderstraat 3a vanaf dinsdag 31 oktober,

door Elke Muijs. Elke is zelf moeder van 2 jonge zoons, psycholoog en al vele jarenlang yogabeoefenaar.  Ze is ervaringsdeskundig op dit gebied en in deze fase kun je veel van haar leren.  Ze kent de ups en ook de downs van het jonge moederschap. Als je meer over haar wilt weten, klik dan maar op haar foto. 

kom naar een gratis proefles

Kom langs voor een proefles Moederschap en Balans om te kijken of het wat voor je is. Als je je inschrijft zijn de kosten 39 euro per maand voor 1 les per week.

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig