Marijke kamminga

ervaar de kracht van de stilte

Untitled

Marijke kamminga

hatha & zwangerschapsyoga

Marijke Kamminga is getrouwd met Wim en moeder van 3 dochters. Marijke  is oorspronkelijk lerares handvaardigheid maar geeft inmiddels meer dan 15 jaar Hatha Yogalessen voor de Yogaschool. Marijke geeft ook Zwangerschapsyoga. Ze doet dit duidelijk, helder en overwogen. Onder haar leiding zijn de dames in uitstekende handen geven de verloskundigen in Enschede aan ons door. Men verwijst direct naar ons. Marijke geeft Hatha Yoga op dinsdagochtend en donderdagavond.

Marijke is de vaste zwangerschapslerares op maandag en woensdagavond. Dat doet Marijke niet goed, nee, dat doet ze echt geweldig !!! Vele moeders en hun rustig geboren kinderen zijn blij met haar duidelijke leiding en keren bij volgende zwangerschappen graag terug naar ons.

opgeleid bij de yogaschool

Al onze docenten zijn bij De Yogaschool zelf opgeleid. Ze hebben zonder uitzondering minimaal 4 jaar basis- en docentenopleiding genoten en zij maken deel uit van de Meesteropleiding, zodat alle docenten steeds ook aan hun eigen ontwikkeling blijven werken en ook steeds bij complexere vraagstukken en speciale zorgaandacht voor cursisten en leerlingen op elkaars ervaring kunnen terugvallen. De hechte groep leerkrachten maakt dat wij op een unieke manier lessen kunnen aanbieden en onze kwaliteit al jaren op hoog niveau kunnen houden.

800px-YouTube_social_white_squircle.svg

Abonneer je op ons
youtube-kanaal

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden