Katya Huber

Ervaar de kracht van de stilte

katja

 Katya Huber

Docent hatha & Raja yoga

Katya Huber is getrouwd en samen gezegend met 2 kinderen. 

In 2015 kwam Raja Yoga op haar pad. Gedurende de jaren van Yoga beoefening vielen steeds meer puzzelstukjes op hen plek. Deze volledige leer vormt nog steeds de basis voor haar dagelijkse beoefening. Sinds 2019 geeft ze met veel liefde Hatha Yoga les en Raja Yoga opleidingen. Ze geeft ook zwangerschapsyoga. Altijd liefdevol en warm. Je kunt ook bij haar terecht voor zwangerschapsmassages en/of een consult ter ondersteuning van een gezonde zwangerschap alsook handvaten voor herstel na de bevalling. 

Katya volgde een studie tot Ayurvedisch Therapeut en verdiepings lessen van artsen. De Ayurvedische behandelingen zijn ruim en veelzijdig. Yoga beoefening en meditatie zijn onderdelen van het systeem en daarom zijn we blij deze geneeswijze aan te kunnen bieden bij De Yogaschool.

OPGELEID BIJ DE YOGASCHOOL

Al onze docenten zijn bij De Yogaschool zelf opgeleid. Ze hebben zonder uitzondering minimaal 4 jaar basis- en docentenopleiding genoten en zij maken deel uit van de Meesteropleiding, zodat alle docenten steeds ook aan hun eigen ontwikkeling blijven werken en ook steeds bij complexere vraagstukken en speciale zorgaandacht voor cursisten en leerlingen op elkaars ervaring kunnen terugvallen. De hechte groep leerkrachten maakt dat wij op een unieke manier lessen kunnen aanbieden en onze kwaliteit al jaren op hoog niveau kunnen houden.

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig