Katya Huber

Ervaar de kracht van de stilte

katja

 Katya Huber

Docent hatha yoga

Mijn naam is Katya Huber, geboren in 1991. Geschoold in sociaal pedagogische hulpverlening en getrouwd met de man wie mijn passie voor dans heeft doen ontwaken. Samen zijn we gezegend met 2 kids.

In 2013 ben ik een boeddhistische sangha binnen gestapt en heb hier mijn eerste meditatie ervaringen opgedaan. Het voelde als een warm thuiskomen. Eindelijk had ik de richting gevonden waarna ik op zoek was. De wens ontstond om intensiever met de leer bezig te gaan. Wat sceptisch door mijn onwetenheid omtrent ‘ware’ yoga ging ik in 2015 naar De Yogaschool voor een lezing. Geïnspireerd door het heldere verhaal en de liefdevolle houding van de docente heb ik me dezelfde dag nog ingeschreven voor de opleiding  en sindsdien vormen de Raja Yoga lessen een stevige basis voor mijn beoefening. 

De jaren van Yoga beoefening heeft me zoveel vertrouwen, vreugde en inzicht gegeven. Hier heb ik in mijn dagelijkse leven ontzettend veel profijt van en tevens mijn omgeving. Het geeft me methoden om met verschillende situaties in het leven om te gaan en de weg naar binnen te ontdekken. In 2019 heb ik de docentenopleiding afgerond en ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze complete en waardevolle leer door mag geven.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden