ZWANGERSCHAPSYOGA ERVARINGEN

Ervaar de kracht van de stilte

ontvangen GEBOORTEKAARTJES

Bekijk een aantal geboortekaartjes die De Yogaschool heeft ontvangen.

ZWANGERSCHAPSYOGA ERVARINGEN van deelnemers

Al voor dat ik zwanger werd had ik veel baat bij de yogalessen van De Yogaschool. Om door te blijven gaan met yoga tijdens mijn zwangerschap was voor mij dan ook een logische keuze. Ik vond het heel fijn om wekelijks rustig te gaan zitten om bewust bezig te zijn met het wonder wat in mijn buik groeide. Dit gaf mij rust en ontspanning naast mijn toch wel drukke baan. Van te voren had ik niet verwacht dat de yogalessen ervoor zouden zorgen dat ik met zo veel vertrouwen de bevalling in zou gaan. Ik heb zelf ervaren dat een bevalling voor het grootste gedeelte een klus is die je mentaal volbrengt. Door alles wat ik bij zwangerschaps- yoga heb geleerd kijk ik heel positief terug op mijn zwangerschap en de bevalling. Marijke, bedankt voor alle mooie lessen!
- Zoë
Beste Yogaschool team - Beste Marijke,  Op 11 februari zijn Gerrald en ik trotse ouders geworden van Noah Elia Theo. We zijn helemaal verliefd op het kleine ventje en we genieten van de tijd met zijn drieën. Het fysieke geboortekaartje volgt nog. Bij deze alvast de digitale versie. Groetjes van de trotse Mama, Christina.
- Christina
Hallo allen, Bij deze wil ik jullie met veel plezier laten weten dat afgelopen zaterdag 27 okt onze dochter Nomi is geboren. 7 dagen te vroeg maar helemaal gezond en wel (50 cm en 3580 gr). Het gaat heel goed met ons en de bevalling is ontzettend goed verlopen. We kijken in ieder geval met een fijn gevoel terug op dit bijzondere en intense moment. Dit is ook voor een groot deel te danken aan de yoga en alle handige tips die ik tijdens de lessen van Marijke en Hanneke heb ontvangen. Veel dank hiervoor! Ik zal de komende dagen ook het officiële geboortekaartje naar jullie sturen. Nogmaals veel dank voor de prettige lessen! Hartelijke groet, Nadine.
- nadine
Dag Marijke, Gisterochtend om 9:32 is onze dochter Mare geboren. Ze doet het geweldig. De bevalling was pittig, met alleen maar rugweeën, maar ondanks dat en mede door de fijne mensen en de yogatechnieken is het een hele mooie bevalling geworden. Ontzettend bedankt voor de fijne yoga, ik heb er echt veel aan gehad. Groetjes, Marlies. 2 oktober 2018.
- MARLIES
Beste Marijke, Iets later dan ik zelf wilde, laat ik graag weten dat ik ondertussen bevallen ben van Daniël. Net voor 39 weken is hij geboren op 9 februari om 2.49u. De bevalling is heel goed en snel verlopen: 8 uur inclusief 45 minuten. Dezelfde dag mochten we alweer naar huis. Daniël doet het vanaf moment één super, ik ben helemaal in de wolken met ons ventje. Graag wil ik je onwijs bedanken voor de afgelopen maanden yoga voor zwangeren. Ik heb tijdens de weeën en tijdens het persen onwijs veel aangehad: focus op ademhaling, een mooie houding vinden, in het moment leven. Ik kan dan ook iedereen deze lessen van harte aanbevelen! Het geboortekaartje komt eraan. Groetjes, Georgette - februari 2018.
- georgette
Hoi Marijke, Helaas kon ik vanmorgen niet aanwezig zijn bij de zwangerschapsyoga nadat ik gister (5 december) om ben bevallen van onze zoon en met ons gaat het hartstikke goed. Gelukkig had ik door de zwangerschapsyoga vooraf al goed vertrouwen in de bevalling. De bevalling zelf is heel snel gegaan, om 23:15 uur was ik in het ziekenhuis en om 4.19 uur is onze zoon geboren. De rustmomenten waren moeilijk te vinden. De verloskundige en verpleegkundige prezen het feit dat ik mede door de zwangerschapsyoga alles heel goed heb kunnen opvangen en blijft zonder enige pijnmedicatie heb kunnen bevallen, wat ook mijn voorkeur had. Bij deze wil ik daarom bedanken voor de fijne lessen en het vertrouwen die deze hebben gegeven, bedankt! Groetjes Carolien - december 2017.
- Carolien
Hoi Marijke , Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de Yogalessen. Femm liet even op zich wachten, maar zondag 19 november werd ik wakker met weeën. Ik ben ontspannen de bevalling in gegaan. Dat heeft enorm geholpen. Ik heb het helemaal op eigen kracht kunnen rood worden. We zitten op een roze wolk. Groetjes Ellen - november 2017.
- Ellen
Ik wil hierbij even doorgeven dat ik afgelopen maandag 1 mei ben bevallen van onze dochter. Het kaartje is als het goed is al ontvangen op de locatie. Het was een zware bevalling echte zij een sterrenkijker was. Ze weegt 4030 gram en is 52 cm lang. Ze is op de natuurlijke manier gekomen zonder pijnbestrijding en / of hulp. Alles dus op eigen kracht kunnen doen! Hierbij hebben de fijne lessen van Marijke zeker aan meegeholpen !! Alles gaat goed met haar en mij. Nogmaals wil ik Marijke heel erg bedanken voor de fijne lessen! Groeten Wendy
- wendy
Beste Marijke en Ylvy, Op 2 mei ben ik bevallen van onze zoon Quinten! De bevalling verliep erg goed. Ik heb veel aan de yogalessen gehad. Door alles wat ik heb geleerd bleef ik goed ademhalen en relaxt tijdens de bevalling. Om 14:00 uur kreeg ik de eerste weeen, om 18:04 uur is hij geboren. Het gaat goed met ons. Het geboortekaartje komt nog, die hebben we niet verstuurd. Bedankt voor de yogalessen! Groetjes, Peggy
- peggy
Hoi Marijke, Afgelopen dinsdag 27-12 ben ik om 15:36 bevallen van Tygo Noah. Hij weegt 3620 gram en is 55 cm lang. Omdat hij zo groot moest zijn, moesten we 24 uur in het ziekenhuis blijven om zijn suikers te controleren. Gelukkig bleek alles keurig in orde. De bevalling ging als een sneltrein; half 1 in het ziekenhuis en half 4 was hij geboren. Ik had genoeg aan 6 minuten en 2 persweeën… gelukkig geen toeters en bellen en een natuurlijke bevalling zonder pijnstilling of attributen. Tijdens de weeën heb ik enorm veel gehad aan de ademhalingsoefeningen. Ik kon ze goed weg puffen en mezelf goed ontspannen. Ontzettend bedankt voor de leerzame en leuke lessen !! Alvast een goed nieuwjaar! Groetjes Laura november 2016
- laura
Dag Marijke, Het kaartje ligt nu bij jullie in de bus, maar via deze weg wil ik je ook nog laten weten dat wij op donderdag 17 november de trotse ouders zijn geworden van onze zoon Kees! Woensdagochtend heb ik nog niet genoten van een heerlijke ontspannen laatste yogales en 's avonds begon het te rommelen. Kees is een donderdagmiddag geboren na een vlotte en goede bevalling! Ik kreeg zelfs nog van de verloskundige het compliment dat mensen die op yoga hebben gezeten goed kunnen bevallen! Bedankt weer voor de fijne lessen. Ik heb er weer veel aan gehad! Wellicht tot ziens! Groet, Martine.
- Martine
Ik wil me graag bedanken voor de leuke lessen.Altijd een warm gevoel en veel gezelligheid. De bevalling is op tijd op de uitgerekende datum geweest. Hier had ik helemaal niet mee gerekend omdat eigenlijk alles heel rustig bleef. Toespreken naar mijn buikje bleek te helpen. Echt zeker wist ik op 24.9 rond 1 uur dat het zou gaan beginnen en om 6.30 was mijn kindje er al. Als je belooft krijgt dat je 1 cm per uur gaat, heb ik ergens lekker ingehaald. Echt pers weeën waren ook maar 20 min. Mijn partner zei 3x niesen en klaar. Helemaal zo dat dan toch niet. Maar ik heb veel complimenten gekregen dat ik kalm bleef en goed geademd heb (ook had ik het gevoel alles vergeten te zijn) en goed bleef luisteren. De bevalling ging zonder ingrepen en zijn we voorspoedig aan het herstellen. Slaaploos maar gelukkig kijk ik op een goede zwangerschapsyoga tijd terug. Mijn kaartje Is als het goed Is al bij jullie geland. Veel liefs, Anna-Alicia.
- Anna-alicia
Marijke ik wil je bedanken wil ik ben ervan overtuigd dat jouw yogalessen en ook de haptonomische begeleiding die we in hengelo hebben gehad ervoor gezorgd hebben dat ik zo'n mooie bevalling heb gehad en dat Jan zo'n ontzettend tevreden mannetje is. We genieten hier nog even verder, het kaartje is naar jullie onderweg. Deze trotse moeder stuurt ook nog wat foto's mee hoor :-). Ik ga me aanmelden voor de donderdagavond groep bij jou dus ik zie jou binnenkort weer.
- Marieke
Denise  Dag Marijke  (en andere collega's) Via deze weg wil ik alvast laten weten dat ik afgelopen dinsdagavond 21 april 2015 ben bevallen van een dochter Vayèn en daarom woensdagochtend niet bij de les was. Helaas kon ik niet met mijn eigen verloskundige bevallen en dus werden we aan het team in het ziekenhuis. We moesten een nachtje in het ziekenhuis blijven ter observatie maar mochten woensdagochtend gelukkig naar huis nadat Vayèn was onderzocht door een arts. De bevalling is dus iets anders verlopen dan we hadden gedacht en gehoopt maar ik heb alsnog veel gehad aan de ademhalingsoefeningen vanuit de lessen en kreeg daar verschillende keren complimenten voor. Dat ik goed de weeën kon opvangen en dat ik geen enkele keer gemopperd of geklaagd heb?. Ontzettend bedankt voor alle tips, adviezen en fijne lessen. Het geboortekaartje volgt nog! Hartelijke groet, Denise.
- Denise
Beste Yogaschool, beste Marijke. Op 1 mei 2015 is om 23.59 Fedde geboren! Het gaat goed met ons. Ook al heb ik dit keer maar een paar lessen gevolgd, ik heb er wederom veel aan gehad. Ik heb ook dit keer weer een mooie bevalling gehad waarbij ik rustig en met geconcentreerde ademhaling, vol overgave het proces ben ondergaan. Het kaartje komt er binnenkort aan. Bedankt voor de fijne lessen! Groet Alein.
- Alein
Goeiedag Marijke, Ik kom graag samen met mijn zoontje Finn op de terugkomdag! Verder heb ik de yogalessen als zeer prettig ervaren. Ze vond het erg leuk om een ​​speciaal moment voor mij en mijn ongeboren kindje te. Ze vond het erg leuk om een ​​speciaal moment voor mij en mijn ongeboren kindje te maken. Fijn ook om in aanwezigheid te zijn van alle andere zwangere dames en om zwangerschapservaringen te delen. Ik vond de manier waarop Marijke les gaf erg prettig én gezellig! Je kon merken dat ze al veel ervaring had en ze had antwoord / tips op al je vragen. Ik vond de ademhalingsoefeningen nuttig en ze gaven me een gevoel van zekerheid: zo kon ik de bevalling wel in gaan! Eerlijk gezegd heb ik tijdens de bevalling niet echt gedacht aan de verschillende ademhalingsoefeningen, maar ik merkte wel dat ik het rustige ademhalen onder de knie had. Ik kon de weeën goed opvangen. Ik neem maar aan dat de yoga daar aan heeft bijgedragen! De sfeer tijdens de yogalessen vond ik heel fijn en ik voelde me altijd op mijn gemak. Alleen daarom al zou ik zo weer zwanger willen zijn!.
- Annelotte
Hiep Hiep Hoera… .wij zijn zondag 6 april 2014 om 14.22 uur trotse ouders geworden van onze mooie, kleine dochter Kato. Ze is 47 cm lang en weegt 2890 gram. Het is echt een klein tenger popje. Alles is super verlopen gelukkig! Uiteraard wil ik jou ook nog bedanken voor de fijne yoga tijd. Zat helemaal op een roze wolk dat ik dat helemaal vergeten ben. Ik heb er heel veel aan gehad, vooral de ontspanningsoefeningen vond ik heel erg prettig. Je hebt daar ook een hele mooie zachte stem voor. Ook de oefeningen om je lichaam sterk en soepel te maken vond ik fijn. Ik zit er ook over te denken om na 6 weken weer op yoga te gaan. Op welke dagen geef jij yoga en op welk tijdstip? Lieve Marijke nogmaals hartelijk dank ik heb veel aan de Yoga gehad voor en tijdens de bevalling en hopelijk snel tot ziens. Liefs van een hele trotse Mama Myrthe & Papa & Kato
- myrthe
Petra schreef: Hallo Marijke, Hierbij meld ik mij af voor de zwangerschaps yoga want onze zoon Kai is geboren. Dat was op vrijdag 7 februari 2014 om 06.42 uur in het MST Het is ons eerste kindje, ik kwam met volledige ontsluiting aan in het ziekenhuis en Kai is in een stuitligging geboren in 5 keer persen binnen 22 minuten. Ik heb veel aan de zwangerschapsyoga gehad. Wij maken het uitstekend en zijn dolgelukkig! Hartelijke groeten, Michelle, Jeroen en Kai.
- michelle
Marlies schreef: Hallo Mascha en Marijke, Wat leuk dat je mailt. Ik ben afgelopen dinsdag bevallen van een gezonde zoon, Cas. Ik voel me erg goed en ik herstel snel. De hele zwangerschap en bevalling heb profijt gehad van de Yoga. Ik heb tot eind juni de basisopleiding gevolgd en heb tot aan de bevalling asana's gedaan. Ook bij de bevalling heb ik mijn ademhaling erg rustig kunnen houden en de weeën goed kunnen wegpuffen. Dus al met al, gaat het dus erg goed! Bedankt nog voor de begeleiding. Ik zal nog een geboortekaartje sturen naar de yogaschool. Groetjes Marlies.
- marlies
Zwangerschapsyoga-groep1

proefles

Kom langs voor een proefles zwangerschapsyoga om te kijken of het wat voor je is.