annelies kremer

Ervaar de kracht van de stilte

AnyConv.com__IMG_4389

annelies kremer

Docent hatha yoga

Interesse voor yoga is bij mij altijd sluimerend aanwezig geweest. Na jaren yoga op de sportschool ontstond het gevoel dat er meer zou moeten zijn.

Na een lastig jaar 2011 zette een vriendin mij op het pad van hatha yoga bij de Yogaschool. Precies op het juiste moment. Hierdoor werd ik fysiek en emotioneel snel sterker. Na anderhalf jaar wilde ik nog verder de diepte in en begon met de basisopleiding, gevolgd door de docentenopleiding.
Het was een mooi traject met fijne medestudenten, waarin ik veel leerde over mezelf en over het leven. 
Het behalen van de erkenning en de kans om les te geven zie ik als het begin van een nieuwe periode waarin ik mij nog meer zal ontwikkelen.

In het dagelijks leven werk ik in een bibliotheek als PR-medewerker en organiseer en begeleid ik verschillende activiteiten. Ik heb twee volwassen zoons, een lieve man en een heel bijzondere kat. In de zomer geniet ik van mijn tuin en in de winter lees ik graag een goed boek.

Ik houd veel van mensen en wil iedereen graag laten genieten van de mooie effecten van yoga. Weet je wat het  mooie is? Yoga is voor iedereen; jong én oud(er). Mocht je nog niet begonnen zijn, doe het dan nu!

OPGELEID BIJ DE YOGASCHOOL

Al onze docenten zijn bij De Yogaschool zelf opgeleid. Ze hebben zonder uitzondering minimaal 4 jaar basis- en docentenopleiding genoten en zij maken deel uit van de Meesteropleiding, zodat alle docenten steeds ook aan hun eigen ontwikkeling blijven werken en ook steeds bij complexere vraagstukken en speciale zorgaandacht voor cursisten en leerlingen op elkaars ervaring kunnen terugvallen. De hechte groep leerkrachten maakt dat wij op een unieke manier lessen kunnen aanbieden en onze kwaliteit al jaren op hoog niveau kunnen houden.

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden