gerda ulkeman

Ervaar de kracht van de stilte

gerda ulkeman

Docent hatha yoga

Mijn interesse is altijd uitgegaan naar het lichamelijk en geestelijk welzijn van de mens en zijn omgeving. Ik heb altijd in de GGZ gewerkt, momenteel  als relatie-gezinstherapeut in de verslavingszorg. Samen met mijn man woon ik in Hengelo.

De jachtige maatschappij, waarin veel mensen uitvallen doordat er teveel van hen gevraagd wordt, ging me steeds meer tegenstaan. Bewegen en sporten vond ik een fijne manier van bezig zijn en ik ging hardlopen om mijn conditie op peil te houden. Toen ik een tijd niet kon lopen door een achillespeesblessure, ging  ik op zoek naar wat anders en zo kwam ik bij Hatha-yoga terecht, die bij mij in de buurt gegeven werd. Inmiddels had ik me verdiept in Mindfulness en was ook Mindfulnesstrainingen gaan geven aan cliënten.

Hatha Yoga was leuk, maar eigenlijk was ik op zoek naar meer verdieping. En zo kwam ik bij De Yogaschool terecht en was gelijk enthousiast. Ik maakte kennis met de yogafilosofie, die vol zit met prachtige wijsheden. Patanjali heeft deze wetenschap op schrift gezet. Yoga betekent eenheid. Wanneer je regelmatig aan (Raja) Yoga doet, verbind je je lichaam, geest en ziel tot één. Je komt in contact met je Zelf. Hoe mooi kan het zijn.

Ik ben blij met de stappen die ik heb gemaakt. Yoga heeft me veel liefde en rust gebracht, ik kan het iedereen aanraden.

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig