Jan Dijkstra

Ervaar de kracht van de stilte

ThHm-r0g

jan dijkstra

Docent Hatha Yoga

Hoi, mijn naam is Jan, 32 jaar oud en woonachtig in Enschede. Ik ben werkzaam als beeldend kunstenaar, hierin heb ik mij toegelegd op het maken van portretten en stillevens in olieverf.
In 2016 heb ik een informatieavond van de yogaschool bijgewoond. Dit voelde als thuiskomen. In de jaren die volgenden heb ik veel geleerd over mezelf. Diepgewortelde, destructieve patronen hebben plaats gemaakt voor meer rust, stabiliteit, vitaliteit en levensvreugde. Dat ik dit nu mag gaan doorgeven als docent hatha yoga voelt als een mooi geschenk. Ik hoop je te mogen ontmoeten in de les.

opgeleid bij de yogaschool

Al onze docenten zijn bij De Yogaschool zelf opgeleid. Ze hebben zonder uitzondering minimaal 4 jaar basis- en docentenopleiding genoten en zij maken deel uit van de Meesteropleiding, zodat alle docenten steeds ook aan hun eigen ontwikkeling blijven werken en ook steeds bij complexere vraagstukken en speciale zorgaandacht voor cursisten en leerlingen op elkaars ervaring kunnen terugvallen. De hechte groep leerkrachten maakt dat wij op een unieke manier lessen kunnen aanbieden en onze kwaliteit al jaren op hoog niveau kunnen houden.

800px-YouTube_social_white_squircle.svg

Abonneer je op ons
youtube-kanaal

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden