José Oudhoff

Ervaar de kracht van de stilte

 José Oudhoff

Docent Raja yoga

Mijn naam is Jose Oudhoff.

Opleidingen: Academie Lichamelijke Opvoeding, studierichting psychomotorische therapie; nu Master Special Educational Needs (begeleidingsspecialist).

Mijn werk betreft 7 jaar in de revalidatie als bewegingsagoog en sinds 2002 op het ROC als docent op de opleiding sport & bewegen. Daarnaast ben ik sinds dit jaar ook studentenbegeleidster.
Ik heb altijd veel gesport waaronder: turnen, dansen, hardlopen, volleybal en skiën. Maar sinds 2 jaar alleen af en toe nog recreatief volleybal. Verder houd ik van koken, tuinieren en leren.

Ik ben getrouwd met de leukste man van de wereld en gek op dieren. Yoga zie ik niet als hobby, maar als (nieuwe) leefwijze. Jose heeft een erkenning van De Yogaschool als leerkracht ontvangen in 2013 en geeft op dit moment Basis- en docentenopleidingen.

opgeleid bij de yogaschool

Al onze docenten zijn bij De Yogaschool zelf opgeleid. Ze hebben zonder uitzondering minimaal 4 jaar basis- en docentenopleiding genoten en zij maken deel uit van de Meesteropleiding, zodat alle docenten steeds ook aan hun eigen ontwikkeling blijven werken en ook steeds bij complexere vraagstukken en speciale zorgaandacht voor cursisten en leerlingen op elkaars ervaring kunnen terugvallen. De hechte groep leerkrachten maakt dat wij op een unieke manier lessen kunnen aanbieden en onze kwaliteit al jaren op hoog niveau kunnen houden.

800px-YouTube_social_white_squircle.svg

Abonneer je op ons
youtube-kanaal

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden