José Oudhoff

Ervaar de kracht van de stilte

 José Oudhoff

Docent Raja yoga

Opleidingen: VWO, Academie Lichamelijke Opvoeding, studierichting psychomotorische therapie; Master Special Educational Needs (begeleidingsspecialist).

Jose heeft 7 jaar in de revalidatie gewekt als bewegingsagoog en daarna 15 jaar op het ROC als docent opleiding sport & bewegen. Ze is nu trainer voor de ROC academie, ook studentenbegeleidster en vertrouwenspersoon.
Jose is een echte sporter geweest waaronder: turnen, dansen, hardlopen, volleybal en skiën. Ze is getrouwd. Ze houdt van koken, tuinieren en leren. Wandelend met de hond kom je haar wel eens tegen. 

Ze heeft een erkenning van De Yogaschool als leerkracht ontvangen in 2013 en geeft op dit moment docenten- en meesteropleidingen. Ze is bovendien ook examinator.  

Jose geeft een Raja Yogales met zoveel souplesse en warmte dat je graag iedere week daarbij wilt zijn. Door haar inmiddels grote kennis in de wetenschap die Yoga heet, weet ze je feilloos te laten zien waar de knelpunten liggen en hoe je die oplost. Haar lichaamsbeheersing is nog steeds veruit grandioos. Haar warmte en opgewektheid is goed voelbaar, haar kracht ook.    

opgeleid bij de yogaschool

Al onze docenten zijn bij De Yogaschool zelf opgeleid. Ze hebben zonder uitzondering minimaal 4 jaar basis- en docentenopleiding genoten en zij maken deel uit van de Meesteropleiding, zodat alle docenten steeds ook aan hun eigen ontwikkeling blijven werken en ook steeds bij complexere vraagstukken en speciale zorgaandacht voor cursisten en leerlingen op elkaars ervaring kunnen terugvallen. De hechte groep leerkrachten maakt dat wij op een unieke manier lessen kunnen aanbieden en onze kwaliteit al jaren op hoog niveau kunnen houden.

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig