nathalie driever

Ervaar de kracht van de stilte

Nathalie Driever

Docent hatha yoga

Hallo, Mijn naam is Nathalie. Ik kom uit België maar woon al heel wat jaren in Enschede. Ik ben getrouwd met Han. In het dagelijks leven werk ik op de salarisadministratie van een uitzendbureau, dat is fijn. Ik hou van tuinieren, wandelen met onze hond, in de natuur zijn, de seizoenen zien veranderen, daar kan ik eindeloos van genieten.

Yoga beoefening in zijn vele aspecten voelt voor mij als thuiskomen. In die zin is yoga het mooiste proces dat ik ken. In deze geweldige doch serieuze opleiding ontwikkel je jezelf op vele vlakken, fysiek, emotioneel, intellectueel. Je leert mediteren, langzaam maar zeker. Dit alles onder begeleiding van kundige, ervaren en liefdevolle docenten. Ik ervaar na al die jaren meer vitaliteit, rust en stabiliteit, Ik ben zeker gezonder geworden, bewuster, stap uit de afscheiding (wat ik goed ken) naar de verbondenheid (zoveel ruimer), die keuze kan ik elk moment weer maken. Deze groei houdt nooit op en dat is goed nieuws. Het mooie is dat het voor iedereen geschikt is, je bent nooit te oud om ermee te beginnen. Eigenlijk zijn er geen excuses om er niet mee te beginnen. Hoop je binnenkort te ontmoeten.

 

OPGELEID BIJ DE YOGASCHOOL

Al onze docenten zijn bij De Yogaschool zelf opgeleid. Ze hebben zonder uitzondering minimaal 4 jaar basis- en docentenopleiding genoten en zij maken deel uit van de Meesteropleiding, zodat alle docenten steeds ook aan hun eigen ontwikkeling blijven werken en ook steeds bij complexere vraagstukken en speciale zorgaandacht voor cursisten en leerlingen op elkaars ervaring kunnen terugvallen. De hechte groep leerkrachten maakt dat wij op een unieke manier lessen kunnen aanbieden en onze kwaliteit al jaren op hoog niveau kunnen houden.

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig