patrick ros

Ervaar de kracht van de stilte

Patrick1.jpg

Patrick ros

Docent Raja yoga

Yogacharya Patrick Ros is geboren in 1965, hij is Yogabeoefenaar sinds zijn 15e levensjaar. ” Ik ben begonnen met Transcendente Meditatie in 1980. Vervolgens vanaf 1983, na 6 jaar Ananda Marga Yoga volgend, kwam ik na een langere tijd in India in 1989 in een vliegtuig op de terugreis tot een zeer diepe Eenheidservaring. De eeuwige essentie van ieder mens werd me duidelijk, direct daarna werd mijn Dharma of roeping ook duidelijk. De Indiase les-structuur leek me niet zo geschikt voor de westerling. Na terugkeer in Nederland bezocht ik daarom de beste Yogavertegenwoordiger alhier en kwam ik in aanraking met het uitstekende opgebouwde lesprogramma gebaseerd op Raja Yoga volgens Shri Ajita. We begrepen elkaar direct en ik volgde met veel interesse zijn training. 

In 1995 opende ik het Opleidings en Cursuscentrum in Enschede aan de Dr. Benthemstraat: Vereniging Raja Yoga Twente. Een aantal dependances volgden snel. Aan de Alleeweg 36 en aan de Brinkstraat. De Vereniging droeg haar taken over in De Yogaschool in 2000. Deze Vereniging werd en is nu een samenkomen van Raja Yoga leerkrachten. In 2004 werd ik Yogacharya. Vanaf 2006, kwam het plan voor het bouwen van een goede lesruimte waarbij we ook zouden kunnen wonen. In 2009 was de nieuwbouw gereed en zijn we verhuisd naar het Roombeek, wonend boven 2 lesruimten. De Meidoornstraat vestiging is in 2012 vervangen door een mooie grote lesruimte aan de Lasonderstraat 3. De Emmastraat 147 kwam in 2016 voor de Alleeweg in de plaats. Ik ben getrouwd en heb de zegen van 3 kinderen. 

Ik geef het einde van de docentenopleidingen en de meesteropleiding. Ik ben naast een enthousiasmerend Yogaleraar, gespecialiseerd in verschillende natuurgeneeskunde methodieken.” Erkenningen zijn er van Shri Ajita, Dr. Shambushivananda en Dr. Sharma.

800px-YouTube_social_white_squircle.svg

Abonneer je op ons
youtube-kanaal

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden