silvia rouwers

Ervaar de kracht van de stilte

silvia rouwers

Docent Hatha Yoga

Waar zal ik beginnen? Er is zoveel moois te vertellen tijdens mijn proces bij de Yogaschool in Enschede.Altijd was ik op zoek en er waren veel vragen; over mijzelf, de toekomst, de wereld en het universum. Hoe zit dat allemaal en wat komt ik hier doen?

Ik ben de wereld gaan ontdekken, veel zien, doen en ervaren. Een ‘Bucketlist‘ afwerken en het onderste uit de kan halen. Het ene verlangen vervullen na het andere. Mijzelf voorbij rennen, niet opgeven, doorgaan op kracht en vervolgens werd het meer en meer overleven. Het waren tropenjaren, maar wat is nu echt belangrijk?

Raja yoga is voor mij begonnen in 2015. Lichamelijk, geestelijk en energetisch heeft de yoga mij veel gebracht. Begeleid door bijzondere docenten, met liefdevolle steun en een luisterend oor, respectvol zonder oordeel en jouw volledig vrij laten om in je eigen tempo jouw pad te bewandelen. Dat was voor mij het echte begin van verandering. Ik ben dankbaar voor de moeilijke maar juiste beslissingen die ik genomen heb. Leren controle los te laten en meer vertrouwen te hebben. Er is nu rust en stabiliteit in mijn leven. De 8 stappen van Patanjali hebben mijn leven bijzonder positief veranderd.

Door de stilte in jezelf op te zoeken, vind je alle antwoorden. De liefde, rust, geluk en vrede zitten in jouw. Samen ben je met elkaar verbonden tot zelfs ver in het universum, de oneindigheid. De alles omvattende liefde omarmt je en transformeert jouw in een groter stralende licht, met meer eenheid en wijsheid.

Na 25 jaar horeca, waarvan 13 jaar zelfstandig ondernemer, bewandel ik nu een ander pad, mijn Dharma.

Vitaal en energiek gezond oud worden. Wie wil dat nu niet?

Voor mij begint elke dag met leren goed voor mijzelf te zorgen, de yamas en niyamas als leidraad. Niet meer vanuit het hoofd maar Leven vanuit mijn Hart. Met dankbaarheid, liefde en met een lach ga ik de wereld tegemoet.

Namaste Silvia Rouwers

IMG_0623

Aanmelden voorprogramma

Meld je aan voor ons voorprogramma en maak op laagdrempelige manier kennis met Raja Yoga.

We gebruiken cookies op deze website om jou de beste ervaring te bieden.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we de brochure naar toe sturen?

 Je gegevens zijn veilig